Final!

Vi gör en snygg sorti med sista paret ut! Ett par vackra örhängen i vitguld med safir, topas, zirkon, turmalin och ametist blir en bra avslutning på våren. Nu ska vi först måla och bygga om butiken och göra vårt högst begränsade bakomutrymme lite mer praktiskt, sen blir det ledigt några veckor. Den 4 augusti öppnar vi igen. 

Vi har haft en fantastisk vår, jag tror inte vi under alla år har haft så många   roliga beställningar, några verkligt utmanande blev det också. Lagret känns lite tomt och så känns det i huvudet också. Det behövs påfyllning, inspiration och vila. Se annnat, läsa böcker och bara glo...gärna rätt in i väggen fast helst ut över havet. Glo på folk är bra och inspirerande det också, bakom solglasögon på ett fik. För den som är i Stockholm rekommenderar jag Liljevalchs stora utställning om Hertha Hillfon, ett måste för varje keramikälskare, fika efter på legendariska Blå Porten, lite lagom slarviga kakor, gott och lunchlaxen är alltid god. Kooperarivet Konsthantverkarna på Slussen, Södermalmstorg har öppet hela sommaren, där hittar man det bästa av allt konsthantverk man kan önska sig. Fotografiska visar Nick Brandts vackra bilder av hotade djur, bra resturang och fik där också. Nationalmuseum visar glas, c/o Kulturhuset, ta hissen upp på taket, ett glas vin och utsikt! Ja, det är bara några av alla begivenheter som finns i min hembygd denna sommar!

Fridens! 

image.jpg